Onderhoud

Met goed en regelmatig onderhoud aan uw auto voorkomt u onverwachte reparaties en bespaart u onnodige kosten. Bij Autocentrum Wieringen wordt uw auto tijdens een onderhoudsbeurt standaard gecontroleerd op belangrijke onderdelen en kijken onze monteurs aandachtig en gestructureerd naar uw auto. Immers; elke auto is uniek. Zo ontstaat er een duidelijk beeld van de optische en technische staat van uw auto.

Wij raden aan om de auto minimaal eens per jaar te laten onderhouden en dat bepaalde onderdelen regelmatig worden gecontroleerd. Denk hierbij aan de accu of de remblokken. Verder willen we u adviseren om regelmatig het oliepeil van uw auto te (laten) controleren. Dit kan slijtage aan onderdelen voorkomen.

Onderhoudsbeurt
De kosten voor onderhoud van uw auto zijn afhankelijk van het merk en model auto dat u rijdt en de onderhoudshistorie. U kunt zich bijvoorbeeld indenken dat onderhoud aan een 2-cilinder motor goedkoper is dan aan een 6-cilinder motor. Als u benieuwd bent naar de kosten en graag een prijsindicatie wilt ontvangen, neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie.

Eventuele kapotte onderdelen die wij constateren tijdens een onderhoudsbeurt, zullen wij altijd eerst aan u melden. Samen bespreken we wat de opties zijn, dus geen verrassingen achteraf.